Про рукава

Про рукава

На Житомирщині триває бурхлива пора збору врожаю у наших аграріїв. На сьогодні вже зібрано 63% всіх засіяних площ і зібрано 1034,3 тис. тон зернових, що вже на 60 тис. тон перевищила минулорічну цифру. Хоча минулий рік був в свою чергу рекордним зі збору врожаю.
Рекордний урожай загострив проблему нестачі елеваторних потужностей. Незважаючи на велику кількість елеваторів в нашому регіоні, автомобільні черги на приймання зерна не зменшуються.
Всьому причина - нестача потужностей і повільна відвантаження зерна його власниками. Щороку в період збирання, ціни на зерно знижуються до мінімуму, що робить невигідним продаж зерна і змушують залишати його на тривале зберігання в елеваторі.
Так як елеватори групи компаній Зернова База, як і всі інші елеватори, мають обмежений обсяг зберігання, для збереження якості зерна та договірних відносин з нашими клієнтами, ми не перший рік розміщуємо зерно в полімерних зернових рукавах.
Ця ефективна технологія дозволяє уникнути традиційних способів зберігання - в складських приміщеннях. Застосування технології зберігання в рукавах дозволяє регулювати обсяг зернових, який необхідно зберегти. Так, при високій врожайності можемо просто збільшити кількість рукавів. В рукавах, в залежності від вологості, зерно може зберігатися до 18 місяців. Підготовка зерна для тривалого зберігання, при необхідності, полягає в доведенні рівня вологості і засміченості зернових до параметрів ГОСТу.
Елеватори групи компаній Зернова База несуть відповідальність за якісне зберігання, без втрат вашого зерна і чекаємо товаровиробників для плідної співпраці.